FAVORIETEN

Avonturenweek in Fins Lapland
actieve vakantie
Finland, Lapland

Avonturenweek in Fins Lapland

 • 8 dagen vanaf € 1079
 • verblijf in een charmante lodge

Zuig je longen vol verse lucht tijdens deze multi-avonturenweek in Fins Lapland met verblijf in de charmante Saija Lodge. Talrijke activiteiten staan op het programma waaronder tochten per fiets en kano, een berensafari, prachtige wandelingen in de ongerepte taïgawouden en een typisch Finse rooksauna. Wedden dat je herboren terugkeert?

Avonturenweek in Värmland - Zweden
actieve vakantie
Zweden

Avonturenweek in Värmland - Zweden

 • 8 dagen vanaf € 655
 • incl. 4 daagse houtvlottentocht

Deze multi-avonturenweek in Värmland combineert alle hoogtepunten van het Zweedse buitenleven. Beleef een onvergetelijke 4-daagse houtvlottentocht op de Klarälven en verblijf aansluitend 3 nachten op één van de hoogste bergtoppen in Värmland. Ook hier staan talrijke activiteiten op het programma waaronder kanoën, wandelen, eventueel mountainbiken en een avondlijke elandensafari!

Begeleide meerdaagse trekking in IJsland
de Laugavegur
IJsland

Begeleide meerdaagse trekking in IJsland

 • 9 dagen vanaf € 2805
 • in internationaal gezelschap

Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied van Landmannalaugar via Thorsmörk naar Skógar voert. Kleurrijke heuvels, zwarte lavastranden en diepe kloven vormen de hoogtepunten van deze schitterende en toch wel uitdagende tocht.

Noorwegen

Blokhuttenrondreis fjells & fjorden Noorwegen

 • 13 dagen vanaf € 1990
 • verblijf in blokhutten

13-daagse rondreis naar Noorwegen met verblijf in gezellige blokhutten. Je verblijft telkens 4 nachten op 3 gevarieerde locaties en verkent zowel het bergachtige binnenland, de fjorden als de hoogvlakte Hardangervidda. Talrijke uitstappen en activiteiten zijn mogelijk. 's Avonds geniet je van een knusse vakantiewoning met alle comfort. Budgetvriendelijk en typisch Noors!

Blokhuttenrondreis naar de westelijke fjorden - Nieuw!
Gezinsvriendelijk
Noorwegen

Blokhuttenrondreis naar de westelijke fjorden - Nieuw!

 • 13 dagen vanaf € 2490
 • blokhutten en yurt

Tijdens deze 13-daagse rondreis verblijf je in knusse blokhutten en een Mongoolse yurt. Na een tussenstop in het binnenland aan het Rondane Nationaal Park, verken je de 3 grootste fjorden van Noorwegen van noord naar zuid. De reis eindigt in Bergen, de kleurrijke hoofstad van het fjordengebied. Talrijke uitstappen en optionele activiteiten zijn mogelijk.

Blokhuttenrondreis hoogtepunten Zweden
familievakantie
Zweden

Blokhuttenrondreis hoogtepunten Zweden

 • 17 dagen vanaf € 1265
 • vele uitstapmogelijkheden

Familievriendelijke rondreis met verblijf in typische stuga's en een centraal gelegen hotel in Stockholm. Reis vanuit Göteborg door het landelijke Zweden en geniet van de stranden op het eiland Gotland. Via Stockholm bereik je de regio Dalarna temidden van uitgestrekte bossen waarin talrijke elanden en zelfs beren leven. Värmland leent zich tenslotte voor het maken van kano- of houtvlottentochten.

Blokhuttenrondreis Zweeds-Noorse wildernis
wildernis