Over

NORTH & AWAY

 

Over ons

Waarom kiezen voor North & Away?

 

Passie voor het hoge noorden

Zaakvoerders Benjamin Taeymans en Karin De Rooy zijn al van jongsaf gepassioneerd door het hoge noorden. Massatoerisme laten ze bewust links liggen en telkens kiezen ze voor reizen naar alle uithoeken van het Scandinavisch gebied. Na hun studies toerisme- en recreatiemanagement ontstond het idee om een gespecialiseerd reisbureau op te richten. NORTH & AWAY was geboren en sinds 2009 staat de uitgebreide terreinkennis van Benjamin en Karin ter beschikking van het grote publiek. Ondertussen raakten al honderden klanten evenzeer gebeten door de reismicrobe van het hoge noorden...

Het team werd ondertussen versterkt met de even gepassioneerde medewerkers Kiki, Laura en Tessa.

 

 

 Benjamin Taeymans

 Zaakvoerder
 Oprichter van NORTH & AWAY in 2009
 Studeerde toerisme- en recreatiemanagement
 Specialist voor alle bestemmingen

 

 

 Karin De Rooy

 Boekhouding en reservaties
 Zaakvoerder van NORTH & AWAY sinds 2011
 Studeerde toerisme- en recreatiemanagement
 Specialist voor alle bestemmingen

 

 

 Kiki Dillewyns

 Boekhouding en reservaties
 Werkt bij NORTH & AWAY sinds 2014
 Studeerde hotelmanagement
 Specialist Noorwegen-Zweden-Finland-IJsland

 

 

 Laura Leemans

 Marketing en reservaties
 Werkt bij NORTH & AWAY sinds 2014
 Studeerde toerisme- en recreatiemanagement
 Specialist voor alle bestemmingen

 

 Tessa Baetens

 Online en reservaties
 Werkt bij NORTH & AWAY sinds 2016
 Studeerde toerisme- en recreatiemanagement
 Specialist Noorwegen-Zweden-Finland-IJsland

 

Persoonlijke aanpak

Hardnekkige vooroordelen en de uitgestrektheid van de regio bemoeilijken het op eigen houtje uitwerken van een geslaagde vakantie. Doe daarom beroep op een échte specialist en laat je reis uitstippelen door NORTH & AWAY. Dat kan telefonisch, via internet of tijdens een afspraak in onze kantoren te Antwerpen. We voorzien dan, geheel vrijblijvend, 1 tot 2u tijd om je droomvakantie tot in de details te bespreken. We luisteren eerst naar jouw specifieke wensen om deze vervolgens te gieten in een offerte. Natuurlijk vullen we dit aan met onze persoonlijke tips en ervaringen.

 

Voorbeeldreizen

NORTH & AWAY maakt bewust geen reisbrochures waarin het volledige aanbod is opgenomen. We werken daarentegen met talrijke 'voorbeeldreizen' die uitgebreid beschreven staan op onze website. Op die manier kunnen we de informatie steeds actueel houden en voortdurend nieuwe reizen toevoegen. Daarnaast is er ons magazine 55° Noord met fotoreportages van reisjournalist Gerrit Op De Beeck. Laat je hierdoor vooral inspireren en aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

 

Reizen op maat

Scandinavië-reizigers zijn vaak uitgesproken individualisten en willen graag hun eigen accenten kunnen leggen. Bijna alle reizen op onze website kunnen dan ook op maat worden aangepast. Ook voor volledig individueel uitgewerkte reizen kan je bij ons ons terecht.

 

Uitgebreide reisdocumentatie

Wij hechten zeer veel belang aan uitgebreide informatie in onze reisdocumenten. Een gedetailleerde praktische infofiche en talrijke folders met achtergrondinformatie over de reisbestemming, zijn altijd voorzien. Voor alle volledig door ons uitgestippelde rondreizen met eigen wagen of huurwagen langs vakantiehuisjes en/of hotels voorzien wij daarnaast een gepersonaliseerd en door onszelf geschreven roadbook. Hierin staan gedetailleerde dag-aan-dag-beschrijvingen, talrijke uitstapmogelijkheden en handige tips voor onderweg. Op die manier rijd je nooit verkeerd en hoef je zeker niets te missen.

 

Overige troeven
  • Volledig onafhankelijk reisbureau uitsluitend gespecialiseerd in het hoge noorden.
  • Meest gevarieerde online reisaanbod naar de noorderlanden in de Benelux.
  • Focus op actieve natuurbeleving en kleinschalige logies.
  • Scherpe prijzen omdat we rechtstreeks onderhandelen met onze leveranciers.
  • Voor speciale reizen verplaatsen we ons gratis en vrijblijvend tot bij je thuis.
  • Aangesloten bij de Vlaamse Vereniging Reisbureaus en de Vlaamse Solidariteit Reisgelden die tussenkomt bij insolvabiliteit. Je kan dus op beide oren slapen.
  • 10% korting op de travel brands en reisgidsen/kaarten bij onze partner MOOSE in the CITY.